Alanya 2

Moi taas :) Nyt toinen satsi kuvii reissusta :) Haluan äkkiä takas lämpöön! :::) eli nää pari päivää oli aika pilvistä tai sillee et välillä kävi aurinko pilkistäytymässä mut aika pilvistä oli! mut me ei jääty sitä suremaa vaa yks kauppias ehotti meille yhtä reissua laivalla jossaki kattomassa delfiinejä ja merikilpikonnia ja me tietty innostuttii heti ja ostettii liput! Ja se reissu onnistu TÄYDELLISESTI!! Oli oikeesti nin huippua! Ensinnäkin se vesi oli aivan kirkkaan sinistä! yritin otttaa miljoonaa kuvaa siitä veestä mut kaikki väärensi nii paljon! Mutta se oli niin ihanan sinistä! Me ajeltii pitkin alanyaa siellä meressä ja kateltii maisemia! Toi vene oli tollanen merirosvovene ja aivan sulosia oli noi! Sit me pysähyttii aika mones kohassa ja käytii uimasssa ja ai että uitiin semmoseen saareen vai olikoha se saari mut se oli semmone kallion kohta ja siellä käytii uimassa! se oli niin täydellistä! no tietenki pieni pettymys tuli ko en nähny sitä delfiiniä läheltä! kyllä mä sieltä kaukaa näin delfiinin ko se hyppäs ja sofia näki merikilpparin! Oon aina haaveillu näkeväni  delfiinin muualla ko jossaki altaissa ja särkänniemeissä sun muissa! :D Mutta lopetan tän raamatun kirjottamisen nyt ja jatkan enskerralla! Ja unohin edellisessä postaukses sanoa et pari näistä kuvista on ottanu Ellen Saulio, et ihan jokainen ei oo mun ottama! :) Kiitti jos jaksoitte lukee!  Huomenna tulee vielä yks postaus ja sit hellitän näitten kans ;)Kommentit

  1. Nooraaa!! Aivan ihania kuvia!(: ja tuo koru ahhh♡ voikko tehä postauksen vaikka susta ja siit sun poikakaverista tai sit opistosta?(:

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon!!<3 jop tarkotus ois tehä musta ja valtsusta joskus kuhan kerkiää taas kuvailee ko noi meijä yhet kuvay on nii vanhoja ni kaipais päivitystä:)) et heti ku päästää kuvaa ni teen meistä ainaki:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MIKÄ TEKEE MINUSTA LIIAN NUOREN MATKUSTELEMAAN?

KATASTROFAALINEN LENTOMATKA

AUSTRALIAN TAPPAVAT MERIHIRVIÖT