LÄMPÖÄ,LÄMPÖÄ JA LÄMPÖÄ


Kommentit

 1. IHANIA KUVIA!
  voisitko tehä sieltä osteuista ostoksista erillisen postauksen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) en mä jaksa enää ko oon tehny tuolta ulkomailta nii monta postausta ni alkaa kyllästyttää kaikkia jo nämä samallaiset :Dd ja en ees ostanu paljo mitää erikoista!:) mut voin harkita tota nyt!:) kiitos ideasta:)

   Poista
 2. aivan ihania kuvii!!! mistänoi revityt farkkusortsit on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljo!:) sori mul ei oo mitää muistikuvaa mistä ne on!:))

   Poista
 3. Tää sun blogi on aivan yli ihana! Seuraan paljon blogeja ja tää on ehdottomasti paras!:) hei pakko kysyy, et ooksä töissä vai miten sä maksat noi sun reissut yleensä?:) ois kyll tosi mahtava jos iteki pääsis reissailemaan samanlai! Ehkä jonain päivänä vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä ihmettä!! Oon iha mykistyny! No porukat makso ton matkan mut kyllä mä varmaa maksan takas niille ainaki jonkuverra! Ja joo oon mä töissä!:) mut kiitos oikeesti ihan törkeen paljon!<3

   Poista
  2. Nooraki on aiva superihana! <3

   Poista
 4. Noora mä haluisin tulla tän sanomaa sulle naamatusten mutten viiti koska et ees tunne mua ja sitte sä kertosit sun kavereille ja naurasitte mulle.. Mutta siis mä oon jo pitemmän aikaa ollu ihastunu suhun, siitä asti ku muutitte kylältä karhuojalle ja näin sut ekan kerran nii mun jalat on ollu makaronia aina ku oon nähny sut!! <33 Oot jotenki nii täydellinen, et oo lihava mutta ettoo laihakaa eli siis , aivan täydellinen kroppa ja tosi ihanat silmät!! <33 Ja se sun pylly, jotain aivan uskomatonta!!!! <33

  Ennen luulin että sun elämä on yhtä ruusuilla tanssimista mutta onhan nuita vaikeuksia sullaki ollu! Ennois ikinä uskonu että oisit ollu masentunu, aina ku oon nähny sut nii oot ollu ilone ja hymyilly mulle vaikka et ees tunne mua :)))
  Voimia jaksamiseen Noora, oot aivan yli ihana ihminen ja tosi kaunis ja nätti! <33 Pakko myöntää että kateeksi käy Valtsua ku omistaa nui ihanan tyttöystävän! Kaikkea hyvää teille! <3

  Ei jätetä tätä blogin ylistämistä kakkossijalle... Ennoo ikinä ennen lukenu mitää blogeja mutta ku kerra näin ku joku katto tän nii mulla jäi mielee toi noorski ja sitte seuraavalla kerralla koneella etin tän blogin käsiini. Siitä asti oon säännöllisen epäsäännöllisesti käyny ihastelemassa sun kätten jälkiä :) Oot tosi taitava ja hyvä kuvaamaan! :) Kaikki kuvat on ollu tosi hyviä ainaki mun silmää :D Varsinki semmoset missä sut näkee ;) Eivaa on kaikki kuvat toooosi hyviä! <3 En tiiä mite kehusin sua ja tätä blogia enempää mutta oon jääny koukkuun sun blogiin <333 :)) Tää blondi joka kirjottaa tätä blogia on aivan täydellinen :* Ps. Lisää tonne Tietoja Minusta kohtaa harrastuksiin Lumilautailuki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääää miks en oo huomannu tätä?:oo mutta en tiiä mitä sanoisin tähä ko tuntuu et sarkasmi!:Dd mut jos ihan tosissaa tän sanoit ni oon iha mykistyny oikiasti!!!!!! Whaaaattt??!!! Kiiiiitos ihan törkeenä jos tarkotit tota oikeesti!<3

   Poista
 5. Tarkotin oikeesti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :oo no tuu juttelee jossaki! Elä pelkää en mä sua syö!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MIKÄ TEKEE MINUSTA LIIAN NUOREN MATKUSTELEMAAN?

KATASTROFAALINEN LENTOMATKA

AUSTRALIAN TAPPAVAT MERIHIRVIÖT