KUVAUSPÄIVÄ/ NASUKommentit

 1. Tuo tyttö on ihan järettömän kaunis!<3 Niin hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 2. Oot huippu kuvaamaan! Vasta löysin sun blogin ja pitikin heti lukea kaikki postaukset läpi! Ihana blogi :-) olis tosi kiva jos voisit kirjoittaa postausta siitä milloin/miten sun masennus on alkanut ja miten sua on kiusattu jne koska itsekkin masennusta sairastan.. Tuntuu että sulla olis kaikki niin hyvin. Sulla on ehjä perhe, poikaystävä, kavereita, oot oikeesti kaunis, ja ootte rikkaita (joo, ei raha tuo onnea mutta köyhyys tuo kyllä ongelmia..ikinä ei saa uusia vaatteita, ikinä ei pääse lomalle, aina kauhea stressi laskujen maksusta, vapaa-ajalla ei voi tehdä mitään maksullista. Hyvä että syödäkseen saa). Elämä ei ole tosiaankaan mustavalkoista, ja siksi kiinnostaisikin tietää että mikä sulla on sen masennuksen aiheuttanut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana oot kiitos paljon!<3 oon miettiny tosi tosi kauva tollasta postausta mutta en tiiä riittääkö mun rohkeus siihen! Siinä on nii paljo huonoja puolia jos kerron ja en tiiä saattashan niitä hyviäki olla! Mä mietin tota vielä!:) kiitti kuitenki ehotuksesta!:)

   Poista
 3. oi että hienoja kuvia! nasu on kyl kaunis!

  VastaaPoista
 4. Muakin kiinnostaisi tuo postaus jossa hieman syvennyt masennukseesi ja siihen mistä se sai alkunsa jne. Toki ymmärrän että varmasti arka paikka jne mutta toisaalta voi olla aika terapeuttista ja selventää omia ajatuksia jos sen teet :-) no mutta jokatapauksessa, ihana blogi. Mielettömän hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 5. Ihan ylihienoja kuvia! :) ja upee kuvattava! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MIKÄ TEKEE MINUSTA LIIAN NUOREN MATKUSTELEMAAN?

KATASTROFAALINEN LENTOMATKA

AUSTRALIAN TAPPAVAT MERIHIRVIÖT