10 UNELMAANI

Päätin tehdä vähän erilaisempaa postausta :)

1. Ensimmäisenä tulee heti mieleen terveys. Unelmani on joskus ja tottakai mahollisimman pian et eläisin normaalia elämää ja nauttisin tästä elämästä samallailla ku monet muutki! :)

2. Saisin hyvän työpaikan jossa oikeesti viihdyn ja mitä voisin tehdä aina!

3. Matkustella mahollisimman paljon. Ainakin haluaisin käydä viel austraalias, thaimaassa, afrikassa, ja norjassa

4. Haluan auttaa kaikkia ihmisiä! Yksi suurin unelmani on pelastaa jonkun ihmisen henki esim!

5. Unelmani on myös rakastua täysin ja löytää se oikea!

6. Päästä kouluihin ja jatkaa opiskeluja, vaikken niistä niin tykkääkkää, mut mitä vaan unelmieni eteen! kheh

7. Haluaisin päästä auttaan kaikkia niitä köyhiä ihmisiä kellä on huono olla esim afrikassa.

8. Sama juttu eläinten kanssa! Haluaisin päästä auttaan niitä eläimiä ketkä on kodittomia ja tosi huonossa kunnossa. Auttaisin ja ettisin niille perheen missä niillä on hyvä olla.

9. KAIKISTA ENITEN toivon että löytäisin itelleni oikeeesti sellasen ns suunnan elämästä. oon niin hukassa kokoajan että haluaisin jo ns asettua johonki ja alkaa elämään normaalia elämää.

10. Viimesenä muttei vähäisimpänä niin haluaisin perustaa perheen jonkun ihanan ihmisen kanssa ketä rakastan ja katto pään päällä ja hyvä olo kaikilla!


Kommentit

 1. Tekee kamalan iloiseksi kuulla noin hienoja unelmia! Musta se kertoo paljon sustakin, että sun unelmat on paljon muihin keskittyviä.. Mä toivon ihantosissaan että sä joku päivä hoksaat toteuttanees nuo kaikki unelmat ja oot tyytyväinen siihen! Sä satanolla ansaitset sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja toi sun kommentti teki mut nii iloseksi:) tosi ihanasti sanoit:) kiitos paljon!!

   Poista
 2. Moi, kommentoin anonyymina, me ei olla varmaan koskaan tunnetukaan, ehkä tiiät mut ehkä et. Huomasin instan kautta et sulla on blogi ja ku luin nii tuli semmonen fiilis että pakko sanoo jotai!
  Oot vaikuttanu aivan tosi positiiviselta ja iloselta ihmiseltä aina ku oon nähny sut jossai ja jossai kuvissa. Tällähetkellä mulla sama olo itsestä, että ilosen kuoren alla on jotain mitä muut ei todellakaan tiedä. Ei edes mun poikaystävä. Tuntuu et on nii yksin.

  Välillä kun vaihtaa näkökulmaa elämässä ja koittaa tehdä pieniä asioita huolellisesti ja hyvin mistä on ennen nauytinu tosi paljon, nii huomaa sitä aivan aitoa iloa! Esim. Eilen kävin lenkillä ja tein ihanan aamupalan.. En oikeestaan pidä itseä masentuneena tai muuta koska en myönnä sitä itselle. Mulla on kauheet kamppailut syömisjuttujen kanssa, mutta niistä ei kukaan tiiä.

  Jokatapauksessa tää pointti oli se, että arvostan ihan hulluna sun avoimuutta! Nytkin uskalsin ekaa kertaa kirjottaa anonyymisti omista jutuista vasta. Oot mua kilometrien verran edellä olemalla itselle rehellinen.

  Kaikkea hyvää sulle Noora, nuorena on helposti kaikkea tämmöstä. Niistä selvitään!

  VastaaPoista
 3. Onko sun unelmana millään tavalla se, että säilyisit uskomassa? Vai merkitseekö se sulle jtn:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kyl oo! Eipä merkkaa mitää oikee!

   Poista
  2. Eli et taida olla enää meitsi? harmi

   Poista
 4. Oot ihanan avoimesti puhunut asioista, ja oon oikeestaan vähän "kade" sulle siitä, että pystyt siihen! Itellä on varmaan niin paska itsetunto tai jotain, tai ainakin suunnaton tarve olla mieliks mahollisimman suurelle ihmisjoukolle... Olis siis oikeesti kiva kuulla, miten sä pystyt tuohon! Olis myös kuva kuulla sun käsityksestä uskontoon yms. ja siihen, miten sun perhe otti sun uskon kieltämisen (or something) :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MIKÄ TEKEE MINUSTA LIIAN NUOREN MATKUSTELEMAAN?

KATASTROFAALINEN LENTOMATKA

AUSTRALIAN TAPPAVAT MERIHIRVIÖT