Great ocean road

Moikka! Nyt päätin yrittää tehä semmosen jutun että alan päivittään tätä enemmän ja teen hieman uudistuksia tänne blogin puolelle! Aina ku mul on aikaa niin päivitän! Yritän ottaa tavotteeksi että joka toinen viikko ainaski.. :D Mut en mä halua kokoajan istua koneen ääressä ja kuvata jatkuvasti! Tottakai haluan ikuistaa kaikki mutta silti tajuutte varmaa ;) Mut joo siis tääl menee hyvin! todella todella lämmin ollu lähes kokoajan.. +30 - +45 ollu tosi paljon! Eli oikeestaan tosi kuuma! :D Tässä kuvia vielä meidän reissulta hetki sit joka tehtiin pienellä kivalla porukalla :) Kuvat on otettu Great Ocean Roadilta :) ihana paikka. Pitää käydä uudestaan ja pidemmällä aikataululla, koska käytiin tosi tosi nopeesti niin ei keretty nähdä kaikkia mitä ois halunnu ja sää oli aika huono tuollon mutta muuten ihana reissu :)


Kommentit

 1. Moikka! Minne sivustoille laitoit hakemuksia ku hait aupairiksi? Ootko ihan järjestön kautta vai sillee "vapaammin"? Maksaako perhe sulle palkkaa? Onks sulla kiva perhe? Tarvitko mitää viisumia ollenkaan, tai tuutko tarvimaan jos oot yli 3kk? Ootko hommannut australian pankkitiliä? Onko helppo tutustua uusiin ihmisiin? Mistä löytää suomalaisia (jos esim reissuja haluais tehdä yhdessä)? :)
  Voi tätä kysymysten tulvaa mutta oisin mahdollisesti lähössä ausseihin aupairiksi syksyllä ja haluisin tietää enemmän, joten ois kiva jos jaksaisit vastata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Laitoin hakemuksen aupairworld sivustolle ja sain samantien sieltä sikana viestiä! Suosittelen hakemaan omatoimisesti koska järjestöt on ihan turhaa rahastusta eikä niiltä apua ees oikeesti saa mitä oon kuullu ( voin toki olla väärässäki) mut anyways.. Ei oo vaikeeta itekseen lähtee ja säästyypähän rahat.. Maksaa palkkaa! Yleensä tääl kaikki maksaa palkkaa jonkinverran ja sit tieten ruuat ja juomat ja asuminen ilmasta!:) mut jos tekee sinne nettii tunnuksen ni tosi monel lukee et mitä palkkaa ne on aatellu jne!:) useimmiten 200-300$/vk. Jotku maksaa paremmin ja jotku ei lähes ollenkaa.. Ja mulla on ihan todella kiva perhe! Tykkään iha sikana!:) australiaan ei pääse ikinä ilman viisumia, tulit sit viikoksi tai vuodeksi ni tarvit viisumin! Ja mulla ja kaikilla muillaki aupaireilla on workingholiday visa! Maksaa joku 200-400 euroa! Oon hommannu pankkitilin! Mäki ressasin tota mut se oliki tosi helppo hommaa!:) kävelee vaa pankkii ja sanoo minkä tilin haluaa ja siinä se!:D j on aivan äärettömän helppoa koska täällä ihmiset on niin ystävällisiä ja muutenki semmosia et tulee jutteleen tosi helposti ja varsinki jos näkee et oot yksin ni varmasti tullaan juttelee! Ja ausseissa on ihan mieletön määrä suomalaisia vaikkei siltä tuntuis.. Facebook on täynnä ryhmiä kuten esim australian suomalaiset, melbournen suomalaiset jne jne joka paikalla tosi monta tommosta ja sitä kautta tosi monet kyselee seuraa reissuihin ja kahville jne! Jos haluut tietää lisää ni lähetä mulle viestiä jossain!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MIKÄ TEKEE MINUSTA LIIAN NUOREN MATKUSTELEMAAN?

KATASTROFAALINEN LENTOMATKA

AUSTRALIAN TAPPAVAT MERIHIRVIÖT