Suunnitelmiin muutos

Heippa kaikki ihanat lukijat <3

On menny jo yli kaksi kuukautta Australiassa ja musta tuntuu että tää aika menee aaiivan liian nopeesti..  Mulla on vaihtunut hieman suunnitelmat täällä.. Aluksi ajattelin että oon aupairina kokoajan kun olen täällä mut nyt näyttää tilanne siltä et muutan 3 kk päästä pois ja lähden matkusteleen ympäri australiaa ja täytyyhän mun tehdä mun farmityöt täällä.. Ette varmaan monetkaan tiedä mitä on farmityöt, mutta Australiassa on käytäntö että toisen vuoden viisumia ei saa tänne jos et oo tehnyt 88 pv tai 3 kk farmiduunia ja haluan tulla takas tänne, mikä tarkottaa käytännössä sitä että joudun muuttamaan jonnekkin syrjäsempään. Yleensä ihmiset varaa 3-6 kk farmityöhön koska ne ei todellakaan oo ihan helpoimpii et joskus töitä ei vaan oo ja tääl on monia farmeja ketkä ei oo luotettavia jne et yleensä kannattaa varata 4-6 kk ainakin farmipäiviin.. No anyway, yritän löytää täältä hevosfarmin tai jonkun eläinfarmin ja tehdä siel mun farmipäivät koska rakastan eläimiä ja mulla on nyt aika paljon kokemusta eläimistä. Joten mulla enää 3 kk aikaa olla täällä ja tuntuu erittäin haikeelta jättää perhe.. Tästä on tullu mulle niin koti että tuntuu tosi pahalta jätttää tää tänne, mutta jos joskus haluan tulla tänne takas niin mun on pakko tehdä mun farmityöt.. Elämässä pitää tehdä välillä vaikeita päätöksiä!

Mutta oon kyllä ikionnellinen että löysin tän perheen ja sain olla täällä näitten kans.. Mulla on niin semmonen olo että kuulun tähän perheeseen ja oikeesti oon nuille vanhemmille ku oma tytär.. Voin kertoa tolle äitille lähes kaikki mun asiat joka on aivan äärettömän tärkee juttu mulle et pystyn puhuu sille mistä vaan, koska yleensä en pysty kertomaan mitään juuri kellekkään itestä tai ajatuksista, mutta näistä on tullu mulle niin läheisiä et mä voin puhua mistä vaan.. rakastan näitä !

Eli mä siis muutan heinäkuussa. Alustavat suunnitelmat on että lähen ensin yhden Englantilaisen tytön kans kierteleen ympäri Australiaa ja sitten ku löydetään paikka mihin rakastutaan niin jäädään sinne ja etsitään töitä ja vuokrataan auto ja kämppä ellei sit asustella vain hostelleissa! Kun farmityöt on tehty niin matkustellaan viel jonkuaikaa ja sit alustava suunnitelma on et tulisin joulu-helmikuussa suomeen joksikki aikaa! :)
Toisaalta oon aivan innoissani lähdössä reissuun ja uusiin maisemiin ja vähän vaihtelua tähän mutta toisaalta en yhtään haluais lähteä täältä! Nautin nyt näistä hetkistä kun oon täällä ja sit lähden toivottavasti hyvillä mielin jatkamaan matkaa ja isoa kokemusta rikkaampana!

Siinä oli vähän mun kuulumisia! Seuraava postaus on vähän erilainen ja kertoo vähän enemmän kulttuurieroista ja siitä millasta täällä oikeesti on! Mielenkiintonen postaus tulossa, luulisin.. Joten pysykää kuulolla!

Bye!Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MIKÄ TEKEE MINUSTA LIIAN NUOREN MATKUSTELEMAAN?

KATASTROFAALINEN LENTOMATKA

AUSTRALIAN TAPPAVAT MERIHIRVIÖT