Masennus katosi matkustellessa!

Heippa muruset!

Pari päivää sit oli varmaan elämän ensimmäinen onnellinen päivä! En oo koskaan tuntenu niin paljon onnellisuutta ja kiitollisuutta mun elämäni aikana! Oli vaan niin hyvä olla ja pysty vaan hymyilemään ja nauttimaan, ilman minkäänlaista huolenhäivää! Menimme kavereiden kanssa meren rannalle illalla, mukanaan kitara ja nuotio tarvikkeet. Sytytettiin nuotio rannan lähettyville ja nautimme toisten seurasta. Kitara soi ja ihmiset lauloi. Taivas oli AIVAN MIELETÖN!! En osaa kuvailla sitä! En oo ikinä nähny mitään vastaavaa. Taivas oli niin täynnä tähtiä että se loisti aivan mielettömän kauniisti!
Taivaalla näky selvästi linnunrata vai kalaksi vai mikä lie mut anyway! aivan TÄYDELLINEN hetki! Musiikki, täysi tähtitaivas, ystävät, nuotio, mitä muuta ihminen tarvitsee ollakseen onnellinen!<3 harmi etten kameraa mukaan ottanu enkä saanu ikuistettuu sitä hetkeä mutta se kyllä on mielessä aina.

Ensimmäistä kertaa moneen vuoteen tunnen olevani onnellinen. En ikinä varmaa täysin onnellinen pysty olemaan mutta kuitenki tunnen onnellisuutta enemmän kun ikinä! Aika moni tietää et oon sairastanu vakavaa masennusta ja sairastan edeleenkin paniikkihäiriötä, mutta pitkään pitkään aikaan oikeesti tunnen olevani onnellinen ja voin sanoa et mun elämä on ihanaa!
En tiiä voiko tätä kukaan ymmärtää, mutta se että mä herään aamulla hymyillen ja nukahan lähes aina hymyillen tai tyytyväisenä, niin en osaa ees kertoa miten paljon se merkkaa mulle!
Pystyn täällä olemaan onnellinen ja olemaan juuri sellainen ku oon, eikä tarvi esittää mitää muuta mitä ei ole! Toki tottakai täälläkin on huonoja päiviä ja tekis mieli luovuttaa ja palata vaa siihe normaaliin tylsään oravanpyörää mut seikkailunhalu voittaa ja en halua luovuttaa!

Ennen kun matkustelemaan lähdin, tein semmosen tunnelukko testin ja masennustestin ja tulokset oletettavasti oli aika korkeella, pari päivää sit tein samat testit uudestaan ja aivan mieletön muutos tapahtunu ja kyllä tunnen sen itsekkin. Nyt voin sanoa että matkustelu oikeesti on avain masennukseen ainakin minulla. En tietenkään tarkoita että se toimii kaikilla mutta minulle toimi! Ei ole aikaa miettiä mitään ongelmia tai vanhoja asioita vaan on niin paljon uutta ja ihmeellistä jota hauaa nähdä ja kokea.

Mutta elkää hyvät ihmiset ajatelko että tämä on aina tämmöstä! Ei todellakaan, mutta nämä pienet ihanat hetket tekee mut onnelliseksi.:) Mutta kaikki hyvin siis täällä. Pitäkää ihana viikonloppu honeyt xx

Ps. Matkasuunnitelmat on aikalailla valmiina ja oon kohta valmis starttaan mun seikkailun kunnolla;) siitä myöhemmin lisää!Kommentit

 1. Hei noora! Ihanaa kuulla että oot nauttinu, niin se matkailu vaan avartaa ja jossaintapauksissa parantaa! mulla itsellänikin auttaa paljon se, kun vaihtaa vaan maisemaa niin on paljon uutta mietittävää ja nähtävää sekä uusia ihmisiä niin siinä sivussa huolet ikäänkun unohtuu. Osaatko näin yhtäkkiä sanoa että paljonko sulla on menny rahaa kun lähdit reissuun? Meneekö siellä miten rahaa jne. Ja ootko sää itse kustantanut vai auttoko sun porukat:-) ja paljonko sulla ois tähän mennessä suurinpirteen mennyt? Mitä luulet kuinka kauan ausseissa n 4000-5000 säästöt riittää ja tekeekö sillä rahalla paljon niinku meinasin uusia kokemuksia ja kaikkii siistei juttuja! älä tästä kuitenkaan vedä hernettä nenään kun huomasin kyllä et aiemmin on samaa kysytty mut ei saanut vissiin vastausta:D nimimerkillä ausseista haaveilija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista:) joo maisemanvaihdos tulee välillä tarpeeseen joten ihan senki takia matkustelu on mulle se juttu etten pysty pysyyn paikoillaan kovin pitkään! Rahasta en osaa sanoa muutako et aika paljon on menny kyllä!:D helposti menee 1000$ kuukaudessa koska asuminen on oikeesti kallista täällä! Mutta kaikki riippuu niin siitä miten elät! Jotku sanoo et 1000$ pärjää kuukauden ja jotku sanoo että hyvä jos pari viikkoa että se on nii kiinni siitä miten haluaa elää! Ja et missä elää! Jos otat kämpän itelle ni tottakai on kalliimpaa mut toisaalta taas riippuu missä ja jos on kimppakämppä ni paljo halvemmalla pääset! Mutta hostellissa asuminen on yllättävän kallista ellet aina yritä ettiä jostain kaukaa jotain kympin/yö hostellia. Oon ite kustantanu koko reissun tietenki! Ainut mitä porukat on maksanu on mun vakuutus! En osaaa yhtää heittää et paljon on menny mutta tuhansia helposti.. Paljon täällä menee.. Ja tohonki vastaukseksi että kauan kestää toi summa ni kaikki nii itestä kiinni et miten elää ja käyttää rahaa mut heittäisin et 3-5 kk! Ja joo kyllä tolla summalla nyt jotai pystyy tekee mut ei kyl kovin pitkää! Ja en vedä joo ko iha asiallisesti kysyit mut meni vaa tunteisii siin edellises kysymykses ku jotenki ihmiset olettaa et hillun täällä porukoiden rahoilla niin alkaa ärsyttää se.. :D

   Poista
 2. Olipas osuva postaus! Tuntu kuin oisin lukenu omaa kirjoittamaa tekstiä!
  Itsekin sairastanu/sairastan keskivaikeaa masennusta ja matkustaminen on tälläkin hetkellä ainut asia minkä ajatteleminen tekee onnelliseksi. Tarkotus ois tulla marraskuussa Ausseihin, mutta rahatilanne ei oo vielä kovin hyvä, joten masennun lisää vain ajatellessa rahaa.. mutta kaikki haaveilut yms auttaa elämässä eteenpäin! :) Tuo on totta että matkustamassa ei kerkeä miettiä niitä paskoja asioita mitkä on Suomessa, ja se onnellisuuden määrä on uskomatonta!
  Tosi mukavaa reissua sulle :)) mielenkiinnolla odotan uusia postauksia,oma matkakuume vaan kasvaaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla etttä on kohtalotoveri joka nauttii matkustelusta! Kyllä se vaa parantaa ku ei oo aikaa miettiä ja murehtia vaan ns "pakko" tutustua uusiin paikkoihin ja niin paljon nähtävää ja koettavaa! Joo tuttu tunne tuo rahaongelma! Mutta kyllä ne asiat järkkääntyy! Elä murehdi liikaa<3 kiitos paljon!

   Poista
 3. Mutta mistä ihmeestä sää oot repiny sulle niin paljon rahaa ku oot vasta noin nuori? Esim ei 10k helpolla tässä iässä tienaa? Vai? ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla paljon säästöjä ollu ku tänne tulin mut menin heti töihin ja töitä tehny melkee kokoajan tässä sivussa!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MIKÄ TEKEE MINUSTA LIIAN NUOREN MATKUSTELEMAAN?

KATASTROFAALINEN LENTOMATKA

AUSTRALIAN TAPPAVAT MERIHIRVIÖT