MATKASUUNNITELMAT

Heippa!

Mun matkasuunnitelmat on alkanu ja on ihan hyvillä mallilla. Mulla on lista mun reissaus vihkossa, minkä haluan nähdä ja mihin haluan mennä. East coast tarkoituksena matkustaa nyt seuraavaksi. Mikään ei oo vielä lyöty lukkoon, joten muutoksia voi tulla matkanvarrella ja luultavasti tuleekin! Kattelin netistä vähän karttaa ja ideoita mihin kannattaa mennä, ja kyselin kavereilta. En tasan tiedä paljon mulla on aikaa matkustaa ennenku tuun suomeen käymään ja ikinä ei tiedä mitä tapahtuu.. Mulla on suunnitelmissa tulla takaisin suomeen jouluksi, mutta minusta ei ikinä tiedä :D

Suunnitelmana siis tehdä töitä nyt kaks kuukautta ja matkustella hieman tässä välissä mutta yritän säästää rahaa ja lähteä sit matkustelemaan noin kolmeksi kuukaudeksi ennenku tuun piipahtamaan suomessa. Tuntuu hullulta et oon ollu täällä jo yli puolivuotta. Tämä aika vaan lentää niin nopeeta..
En vielä tiedä kuinka kauan suomessa aijon olla, ehkä muutaman kuukauden että pääsen ajamaan, tai sit pidempään. Riippuu vähän rahatilanteesta. Tarkoituksena siis tulla takaisin tänne ja jatkaa matkustelua luultavasti west coast ja jotain muuta, mutta vielä en jaksa niin kauas miettiä. Ja kun farmityöt on tehty, palkitsen itseni Balin lomalla.. Viikoksi tai kahdeksi Balille ja sit jatkan matkustelua.

Paikat joihin on tarkoitus mennä on tällä listalla. Nämä ei ole mitenkään järjestyksessä, mutta tässä hieman paikkoja.. ps. Jos tiedät paikkoja missä pitäis käydä tai joihin ei pitäisi mennä syystä tai toisesta, let me know ;)

Lähtöpaikka on Cairns
Mission Beach
Airlie beach
Whitsundays
Mackay
Fraser Island
Magnetic Island
Hervey Bay
Rainbow beach
Noosa
Brisbane
Sunshine Coast
Byron bay (again)
Coffs harbour
Newcastle
Canberra
Sydney

Ja vielä on vähän auki, että haluanko viettää Sydneyssä pidemmän ajan vai meenkö viimeiseksi Melbourneen ja sieltä Suomeen!

Ja paljastuksena, että mulla on niin paljon matkasuunnitelmia tiedossa etten itsekkään pysy perässä enää.. Uusi-seelanti on seuraava kohde, sen paljastan :)

ps. en oo kerenny kuvaamaan nyt kunnolla niin nyt on vuorossa muutama kännykkäkuva. Joten pahoittelut laadusta!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MIKÄ TEKEE MINUSTA LIIAN NUOREN MATKUSTELEMAAN?

KATASTROFAALINEN LENTOMATKA

AUSTRALIAN TAPPAVAT MERIHIRVIÖT