15 FAKTAA MINUSTA

15 faktaa minusta

Mulle on tullut nyt kuukauden sisällä aika monta uutta lukijaa ja muutenkin ois ihan hyvä vähän päivittää tätä, koska oon saanu kommenttia et ihmiset haluaa tietää enemmän minusta. Aattelin et ois helppo tehdä tämmönen postaus missä kerron enemmän itsestäni.


1. Olen 19-Vuotias ja asustelen Australiassa tällähetkellä ja matkustelen ympäriinsä, milloin missäkin.

2. Olen ammatiltani Urheiluhieroja/Hieroja, mutta teen muita hommia ainaki vielä.

3. Tämä ehkä on itsestään selvyys, että rakastan matkustelua ja nähdä uusia paikkoja, tutustua uusiin ihmisiin, ja kokea uusia unohtumattomia kokemuksia. Oon liian utelias persoona tämmösissä asioissa ja mua kiinnostaa paljon enemmän itse tutustuu paikkoihin ja nähtävyyksiin, mitä että koulussa kirjasta lukisin.. Jännä etten ikinä ollut koulussa kiinnostunu maantiedosta tai englannin kielestä, mutta matkustellessa äkkiä alkaa kiinnostaa mistä joku paikka on saanut alkunsa tms..

4.Toinen asia mikä on mulle aivan erittäin iso juttu ja mistä nautin aivan täysin, on moottoriurheilu.. Tiedän etten oo ihan normaali nainen joka rakastaa shoppailua, meikkausta, ylipäänsä niitä kuuluisia tyttöjen juttuja.. eiei.. Päinvastoin.. Joskus pitää ottaa oikein itteä niskasta kiinni että saa meikattua tai sittenku vaatteet loppuu niin pakko käydä ostoksilla tai vastaavasti varastan pikkusiskojen vaatteet. Mutta moottoriurheilu on laji mikä vaan tekee mut onnelliseksi, enkä mieti mitään muuta, sillon ku ajan, vaan nautin täysin siitä. Unelma ois tehdä työkseni jotain autojen, kelkkojen tai moottoripyörien kans. Tiedän että oon erilainen, mutta tykkään olla erilainen.

5. Olen ihan mieletön unelmoija..  Minulla on aivan valtavasti unelmia, mitä haluan toteuttaa, mitä haluan nähdä, missä käydä, ketä haluan tavata jne. Ja ongelma onkin että niitä on liikaa enkä osaa valita.. :D Haluan ostaa moottoripyörän ja kiertää sillä australian uudestaan, Haluan matkustaa ympäri maailmaa ja kiertää paikasta toiseen, haluan asua hetken afrikassa ja mennä auttamaan ihmisiä ja elämään ihan erilaista elämää sinne hetkeksi, haluan ostaa koiran ja hevosen ja ruveta käytännössä erakoksi, haluan makoilla palmujen alla niin paljon kuin mahdollista, mutta samaan aikaan haluan löytää työn tai koulupaikan mutta siinäkin on ongelmaa että mitä haluan tehdä.. Haluanko sairaanhoitajaksi, ensihoitajaksi, eläinlääkäriksi vai tekemään jotain moottoriajoneuvojen kanssa. #päätösongelmia

6. Olen aivan hirveä eläinrakas.. Ihan sama käytännnössä mikä pörriäinen vastaan tulee niin alan tiedostomatta lässyttämään ja hellimään sitä.. Mulle onkin naurettu aina, että mua tuskin tulee näkemään lastenrattaita työntämässä ja perheen äitinä, vaan luultavasti mun koti tulee tulevaisuudessa olemaan eläintarha... :D Ja ehoton lemppari on kultainennoutaja, ja minut tuntevat tietää miten sekoan ku semmosen tapaan...

7. Luonteeltani olen hieman erakko.. Viihdyn paljon yksikseen ja en ole kovin läheinen kenenkään kanssa.. Toki tykkään tutustua uusiin ihmisiin ja hengata kavereiden ja perheen kanssa, mutta vietän paljon aikaa yksikseen ja tekemällä juttuja mistä nautin ja tykkään. Tavallaan hieman pelkään tätä, että mitä tämä matkustelu tekee minulle, että tuleeko minusta vielä enemmän erakko ja erkaannun vielä enemmän läheisistäni, mutta koitetaan nyt kuitenkin olla niinku normaalit ;) Voisin hyvin viettää kuukausiakin yksin jossakin matkustellessa, tai viikkoja ihan yksin keskellä korpea ja mökkeillä.. Kuulostais oikeestaan ihan kivalta :D

8. Tämä miksi haluan yrittää kertoa itsestäni enemmän on myös, koska saan jatkuvasti palautetta, niin sosisaalisessa mediassa, normaalissa arkielämässä, ja kuittailua kavereiltani siitä miten muhun on vaikea tutustua tai ettei ne tiedä musta mitään.. Kovan ulkokuoreni "ansioista", en osaa näyttää tunteita normaalisti, mikä saa mut näyttämään etten omista tunteita, tai en yleensä puhu mistään omista asioista tai kerro omasta elämästä. Olen siis luonteeltani hieman "kova" ja ns sulkeutunut.

9. Rakastan valokuvata.. En tiiä oikeestaan, mistä se innostus on lähteny mutta rakastan tehdä sitä.. Haluaisin oppia niin paljon lisää ja oikeesti olla hyvä kuvaaja. Joskus kuvaaminen jää vähemmälle ja en jaksa kuvata, mutta taas joskus on kausia että kuljen kamera kädessä joka paikkaan ja ikuistan jokaisen mestan.

10. Rantaloma vai Kaupunkiloma? Molemmat, mutta rantaloma on todellakin enemmän mun juttu.. On toki hyvä jos on kaupunki samassa mestassa, niin on sitten muutakin tekemistä kuin makoilla, mutta ehdottomasti rantaloma! Googlettelen ja etsin ranta kuvia ympäri internettiä, haaveilen erilaista rannoista ja haluan nähdä niin paljon erilaisia rantoja kuin mahdollista..

11. Rakastan extreme-lajeja... Kaikki nopea vauhtinen, vähänkään hullu tai vaarallinen kiehtoo... En tiiä miksi mutta tykkään kaikesta vauhdikkaasta toiminnasta.. Rakastan action leffoja tai kauhuleffoja, rakastan moottoriurheilua, haluan hypätä laskuvarjohypyn jnejnejne..

12. En pelkää juuri mitään.. Nuorempana mulla oli kauheesti asioita mitä pelkäsin, mutta nyt tuntuu että oon aina se ainoa kaveriporukasta kuka tekee kaikki uhkarohkeimmat jutut ja en pelkää mitään.. Ainoita asioita mitä pelkään on enemmänki henkisellä puolella.

13. Musiikki.. En voi elää ilman musiikkia.. Kuuntelen musiikkia jokapäivä ja ihan mihin tahansa lähden, ensimmäisenä katson että mukana on kuulokkeet ja lompakko. Kuuntelen paljon räppiä ja hiphoppia, mut kuuntelen myös musiikkia ihan laidasta laitaan. :D

14. Olen kiinnostunu psykologiasta. Luen kirjoja jotka käsittelee psykologiaa ja tutkin paljon erilaisia juttuja internetistä.. Niin karulta kun se kuulostaaki, niin ku tutustun uuteen ihmiseen, tarkkailen tosi monien käyttäytymistä ja teen omassa päässäni psykologisia päätelmiä.. :D tiedän, olen hullu..

15. Uskon että ihmiset on sisimmiltään hyviä. Haluan nähdä jokaisessa ihmisessä sen hyvän puolen ja jos joku ihminen omistaa jotain huonoja ominaisuuksia niinkuin me kaikki, mutta haluan uskoa että ihminen voi muuttua. Ehkä tästäkin syystä, olen aika monesti tullut hyväksikäytetyksi erillaisilla tavoilla, koska mua on helppo käyttää hyväksi, koska oon liian kiltti ja haluan uskoa että ihmiset yleensä haluaa hyvää toisille. Ehkä mä joskus opin ;)

Siinä 15 faktaa minusta.. Oli muuten pikkusen vaikeeta keksiä näitä mutta haha mä tein sen! :D
Palaillaan taas pian!

Kommentit

  1. Hah :) Olipa kattavasti informaatiota. Kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no joo oli! Aivan sika vaikee oli keksiä noita et mitä kirjottaa!:D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MIKÄ TEKEE MINUSTA LIIAN NUOREN MATKUSTELEMAAN?

KATASTROFAALINEN LENTOMATKA

AUSTRALIAN TAPPAVAT MERIHIRVIÖT