MATKAMESSUT 2017 JA LIPPUARVONTA MESSUILLE

Tammikuussa 19.-22.1 Helsingin messukeskuksessa järjestetään taas matkamessut. Matkamessuilla on mukana niin matkanjärjestäjiä, matkailualalla työskentelevät ja sitä opiskelevat, harrastajia ja muuten vain kiinnostuneita, ja tietenkin me bloggaajat, joihin itsekkin tänä vuonna kuulun. Matkamessuilla törmää varmasti useampaan erilaiseen matkabloggaajaan, jotka ovat kertomassa siellä omista reissuista, kokemuksista, sekä antamassa hyviä neuvoja ja vinkkejä matkaa suunnitteleville. Bloggaajille järjestetään blogipaviljonki, johon useampi bloggaaja kerääntyy puhumaan, joten jos yhtään kiinnostaa, niin ei muutakuin kuulolle.

 Pääsin vihdoin osallistumaan matkamessuille, joihin en aikaisemmin ole päässyt. Lontoon reissu meinasi tulla samaan aikaan, mutta päätin siirtää reissua ja antaa itselleni vihdoin tämän tilaisuuden osallistua. Kohta saa siis oikein luvan kanssa unelmoida ja tehdä isoja uusia reissusuunnitelmia ja tutustua muihinkin matkabloggaajiin ja ihmisiin. Paikanpäällä todennäköisesti olen torstaista- lauantaihin, joten elä pelkää tulla jutustelemaan.Messuilla myös järjestetään ihana hyväntekeväisyyskampanja, Travelbloggers give back. Ja koska me matkusteliat nähdään ja koetaan paljon unohtumattomia ja ihania hetkiä, on tarkoituksena antaa tälle maailmalle jotain hyvää takaisin. Kampanja järjestettiin ensimmäisen kerran vasta viimevuoden matkamessuilla, kirpputorimeiningillä. Tänävuonna matkabloggaajat ovat ottaneet valokuvia kauniitakin kauneimmista paikoista ja tekevät valokuvista valokuvanäyttelyn. Tarkoituksena on siis, että voit ostaa näistä mieluisimman valokuvan tai useamman, ja kuvat sitten tulostetaan paikanpäällä. Kuvien tuottamisen näyttelyksi, ja tulostuksen mahdollistaa Epson. Samalla jokainen kuvan ostaja osallistuu arvontaan, jonka palkintona on matkatoimisto Matkapörssin matkalahjakortti. Näyttelystä tehty tuotto menee lyhentämättömänä,  Plan Suomen avustuksen kautta Kaakkois-Aasiassa sijaitsevaan Laosin Bokeon läänissä asuvien lasten koulutukseen. Tavoitteena on saada lapsille koulu, johon on turvallista mennä, ja josta saa tasa-arvoista koulutusta jokaiselle. Lisää tietoa hyväntekeväisyyskampanjasta löydät täältä.

Lippuarvonta

Arvon blogissa kaksi lippua matka 2017 messuille. Liput oikeuttavat sinut ja ystäväsi sisäänpääsyn matkamessuille, kuin myös samaan aikaan järjestettäviin Caravan-messuille. Lippupaketin arvo on 36 €. Lisätietoa messuista, näytteilleasettajista ja aikatauluista löydät täältä.

Ohjeet: Osallistuakseen kilpailuun, kommentoi postausta, minne sinä haluaisit matkustaa tänävuonna. 

Voittajan ilmoitan Blogini Facebook sivuillani, ja jos voittajaa ei saada kiinni facebookin kautta, niin ilmoitan asiasta täällä blogissa ja postitan liput sinulle, annettuun osoitteeseen. Linkkaa ystäväsi postaukseen, ja tuplatkaa mahdollisuus osallistumalla molemmat arvontaan. Arvonta päättyy Ti 10.1, jolloin otan yhteyttä voittajaan.  Onnea arvontaan! :)

Nähdään matkamessuilla ;)

Kommentit

 1. Caravan-reissu Baltiaa alas Kroatiaan olisi haaveissa kesälle. Messuilta löytyisi varmasti paljon hyviä vinkkejä kohteista ��

  VastaaPoista
 2. Venäjän halki..Japaniin..Uusi-Seelantiin ja sieltä Polynesiaan tai/ja Eurooppaan campervanilla kiertelemään ja patikoimaan Alpeille. Monia haaveita ja unelmia, joita toteutan mahdollisuuksien mukaan :)

  VastaaPoista
 3. Tänä vuonna on päästävä ehdottomasti Berliiniin!
  tiipadaa a hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Peppi
  Islanti reissua on tässä suunniteltu, josko sinne pääsisi tänä vuonna. Osallistun lippuarvontaan.

  peholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 5. Portugaliin on tällä hetkellä suunnitteilla matka! Isosisko lähtee Portoon, Portugaliin vaihto-oppilaaksi, ja häntä olisi tarkoitus lähteä moikkaamaan sinne. Ehdottomasti mukana arvonnassa, messuilta löytyisi varmasti muihinkin reissuihin vinkkejä ja matkakohteita mietittäväksi myöhempiinkin matkoihin!

  VastaaPoista
 6. Tänä vuonna matkustan ainakin Aasian suuntaan... Kaikki muu reissaus on sitten pelkkää yllätystä. Haaveena Amerikka! -Jutta-

  VastaaPoista
 7. Muutama matka jo buukattuna, mutta haaavaeissa vielä päästä Azoreille patikoimaan.

  VastaaPoista
 8. Thaimaa kiinnostaisi =). Mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Islantiin! Miksei myös Sveitsiin ja Itävaltaan..
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kroatiin haluaisin matkustaa nyt tulevana keväänä.
  klaara49(at)luukku.com

  VastaaPoista
 11. Haaveena tänä vuonna olisi päästä Balille!<3
  liisa.syrjanen@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Italia kiinnostaa.

  tvoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Airiina
  Kreikkaan keväällä, ehkä Kreetalle tällä kertaa.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

  VastaaPoista
 14. Haluaisin matkustaa häämatkalle Mauritiukselle :)

  VastaaPoista
 15. Haaveissa olisi lähteä Dubaihin. Suunnitelmissa muuten ainakin kaupunkimatkailua :)

  VastaaPoista
 16. Tänä vuonna on tarkoitus matkustaa kiertelemään upeita Sveitsin maisemia: tutustumaan niin suurempiin kaupunkeihin kuin idyllisiin pikkukyliinkin, vaeltamaan alppiniityillä ja ihailemaan alppilaaksojen järvimaisemia! Haaveena on nyt myös kiertomatka Kaliforniaan. :) Matkamessuilta odotan paljon lisää tietoa eri kohteista, koska en ole koskaan aiemmin päässyt näille messuille. Ja aivan erityisesti haluan kaiken materiaalin lisäksi päästä kuulemaan asiantuntijoiden omia kokemuksia ja vinkkejä eli sellaista tietoa, jota ei löydä pelkästään oppaita lukemalla!

  VastaaPoista
 17. Haaveilen reissusta Uuteen-Seelantiin!
  marianposti (at) wippies.com

  VastaaPoista
 18. Oletko postittanut liput, en ole saanut niitä?
  Petri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saithan liput? Laitoinkin sulle sähköpostilla viestiä että lähetin ne vasta maanantaina, koska olin reissussa, mutta eiköhän ne 5 päivässä tullut perille?

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MIKÄ TEKEE MINUSTA LIIAN NUOREN MATKUSTELEMAAN?

KATASTROFAALINEN LENTOMATKA

AUSTRALIAN TAPPAVAT MERIHIRVIÖT