MUUTTO RINKKAAN

Aika on tullut. Hiljaiselo blogissa on kestänyt noin vuoden verran ja pahoittelen sitä. Paljon on kerennyt tapahtua, mutta nyt on aika herättää tämä henkiin uudelleen. Viime vuoteen on mahtunu paljon. Pääsääntöisesti vietin kuitenkin vuoden suomesssa. Tein muutamia lyhyempiä reissuja joista en ole edes jaksanut kirjoittaa. Malta, Tukholma, Norja ja suomen lappi on ollut listoilla viime vuoden. Nyt on kuitenkin tilanne se, että muutin juuri kalusteeni ja tavarani varastoon, ja otin yksisuuntaisen lennon minnekkäs muualle kuin takaisin Australiaan. 


Tällä hetkellä istun lentokentällä odottamassa lähtöä, ja fiilistelen tulevaa. Minulla ei ole oikeastaan minkäänlaisia suunnitelmia reissulta. Nyt mennään sinne minne hyvältä tuntuu. Lomailen ensin varmaan muutaman kuukauden, ja sitten pitäis alkaa etsimään töitä. Lennän ensin Melbourneen ja sieltä sitten suuntaan eteenpäin jossain välissä.


Jotenkin outoa että mulla jännittää tämä reissu jopa hitusen enemmän kuin mun ensimmäinen reissu Australiaan. Ehkä johtuu siitä ettei mulla oo nyt minkäänlaista suunnitelmaa, vaan meen ja katon mitä tapahtuu. Reissun pituudesta en osaa vielä sanoa mitään, mutta tullaan sit suomeen ku tuntuu siltä. Odotan eniten tältä reissulta sitä vapauden tunnetta ja huolettomuutta mitä tämän kaltaiset reissut yleensä antaa. Eniten kuitenkin odotan näkeväni mun muutamaa erittäin rakasta ystävää, ketkä on vielä siellä.


Kirjoittelen myöhemmin lisää, kunhan olen perille päässyt ja asiat on hiukan selvempää. Nyt kuitenkin lupaan skarpata tämän blogin kanssa ja pitää teidät mun reissulla mukana.

Onko teistä muista reissaajista mukavampi tehdä reissut sen enempää suunnittelematta ja ihan fiiliksen mukaan, vai teettekö yleensä tarkan suunnitelman?


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

MIKÄ TEKEE MINUSTA LIIAN NUOREN MATKUSTELEMAAN?

KATASTROFAALINEN LENTOMATKA

AUSTRALIAN TAPPAVAT MERIHIRVIÖT